Optimera

Optimera

Jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med Eunike Hansen i forbindelse med oversættelse af årsregnskaber, pressemeddelelser mv. i mit tidligere job som direktionssekretær i et danskejet børsnoteret selskab. Eunike var selskabets faste, eksterne translatør igennem 10-12 år.

Eunike er totalt engageret og undersøger tingene til bunds. Afleverer altid til tiden og har aldrig afleveret en opgave uden at den var 100% korrekt. Specielt vil jeg fremhæve, at selskabet var omfattet af IFRS regnskabsregler og derfor kunne termerne variere, men det havde Eunike helt styr på.

I de 14 dage, hvor oversættelsen af årsregnskabet var på det højeste, kunne vi altid regne med, at Eunike var tilgængelig – også aftener og weekender.

Eunike fungerede også ved flere af selskabets generalforsamlinger som tolk, hvilket hun blev rost for af tilhørerne. 

Det er dog ikke kun den kommercielle del af sproget Eunike behersker. Hun hjalp også med at oversætte selskabets 100 års jubilæumsbog med nøjagtig den samme iver, kompetence og korrekthed.

Ydermere skal nævnes, at Eunike har en dejlig humoristisk sans og en til tider beundringsværdig tålmodighed. Derudover er hun naturligvis yderst professional og er fagligt på et meget højt niveau.

Jeg kan kun give Eunike mine bedste anbefalinger.

Jeanette Haunstrup National koordinator, PA, Optimera, (Datterselskab i Saint-Gobain Distribution Denmark A/S)